Resultat efter spraytan hos Coccole Danmark

 

Ensartede naturlig farve af naturlige ingredienser

Vi bruger produkter der er produceret af naturlige ingredienser. Ingen former for parabener, syntetiske eller giftstoffer, der er skadelig for din hud. De er velegnet til dig med følsom og sart hud. Samt dig Som ønsker en flot ensartede naturlig farve.

 

Priser

   1. person 295 kr.
   2. personer 500 kr.
   3. personer 720 kr.

   

  Vigtig information inden du får en Spraytan behandling

  For at opnå det perfekte resultat skal du fjerne de døde hudceller fra kroppen, før du får udført en personlig spray tan behandling.

  Hertil bruger du en Body-scrub creme imens du er i bad, det er vigtigt der ikke påføres cremer, deodorant, parfume, makeup mm. Inden behandlingen.

  Når behandlingen herefter udføres, vil resultatet straks vise sig på hudoverfladen og vil fortsætte med at accelerer de næste fire til seks timer. Derfor er det vigtig de efterfølgende seks timer efter din behandling, at du ikke går i bad eller begynder at svede kraftigt.

  Anvend mørkt, løstsiddende tøj og en åben sko evt. klipklapper, efter behandlingen for at skåne din nye farve. I tilfælde af dårlige vejrforhold, medbring en paraply. Normalt holder en behandling et sted mellem fem til ti dage, og falder gradvist. Fuldstændig ligesom hvis du har været syd på og ikke vedligeholder det, når du kommer hjem.

   Spraytan

   

  Hvordan virker det?

  Spray Tanning forgår på den måde at du tilfører din hud DHA, altså et aktivt stof via en Spray Gun eller maskine. Spray Tanning er den mest populærere måde at få en naturlig kulør på, uden at udsætte din krop for de farlige UV-stråler. DHA er et simpelt kulhydrat, som er udtrukket af plantekilder som sukkerrør og sukkerroer. Kulhydratet behandles gennem en syntetisk proces, der forårsager en naturlig kemisk reaktion med aminosyregrupperne, som er en del af keratinproteinet, der er til stede i det yderste lag af huden.

  Forskellige aminosyrer reagerer forskelligt på DHA, hvilket producerer forskellige farvestoffer fra gul til brun. De resulterende pigmenter hedder melanoidier. Disse er magen til farven i melanin, det naturlige brune stof, der findes i de dybere hudlag efter UV-eksponering, hvilket fører til en forsinket udvikling af en naturlig bruningseffekt. Resultatet af bruningseffekten vil afhænge af styrken af DHA der er i produktet. Den samlede dybde og intensitet af bruningseffekten, vil afhænge af forbrugernes egen naturlige melanin-indhold og tykkelsen af huden. Der hvor huden er tykkere, albuer og knæ for eksempel, er intensiteten af bruningseffekten mindre. Ligeledes som der hvor huden er tynd, vil intensiteten være højere.