Permanent makeup er en varig optegning af bryn. Mikroskopiske farvepigmenter bliver med en specialnål ført ind under huden. Farven når på den måde 0,2-0,5 mm ind i huden og bliver lejret der. Huden fornyer sig hele tiden og derfor bliver farven langsomt presset udad og blegner med tiden. Derfor holder en permanent makeup 2-5 år afhængig af hudtype. En genoptegning indenfor 1-2 år vil i de fleste tilfælde være nødvendigt, hvis resultatet skal holdes ved lige.

 

Hvilke resultater opnås med permanent makeup?

Bryn uden tætte hår eller med manglende form kan fyldes ud og bryn der er for korte, for smalle eller for lyse kan gøres smukke i facon og farve. Teknikken kan også bruges til at skabe et helt nyt bryn i tilfælde af hårtab. Det bedste resultat opnås med microblading. Teknikken gør det muligt at skabe de tyndeste hairstrokes/hårstrå ved at efterligne de oprindelige hår. Dette giver et meget naturligt og realistisk look. Brynfarver findes i forskellige nuancer, fra de helt lyse blonde til helt mørke nuancer.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandlingen klarlægges ønskerne for en permanent makeup, og konturen optegnes med en blyant. Først når optegningen med blyant er præcis som ønsket og den egnede farve er fundet, påbegyndes behandlingen.

Resultatet vil lige efter behandlingen fremstå betydeligt mørkere end det endelige resultat. Ca. 40-60% af farven er overskudsfarve som vil forsvinde i løbet af få dage. Området skal i disse dage behandles med den udleverede creme. Dette for at sikre bedst mulig opheling af huden.

 

Helingsproces

Efter 1-2 dage, efter din behandling dannes der en sårskorpe og det er vigtigt, at der ikke pilles i skorpen og at den falder naturligt af. Efter 4-6 uger er det behandlede område helet op, farven er stabiliseret og du er klar til at modtage ny behandling. Permanent makeup er altid en proces som kræver minimum 2 behandlinger. Som udgangspunkt skal du have genopfrisket dine bryn en gang årlig.

 

Vi behandler ikke ved

  • Graviditet
  • HIV
  • Hvis du får blodfortyndende medicin
  • Feber
  • Immunsygdomme
  • Stafylokokker i udbrud
  • Psoriasis i det område behandlingen skal foretages
  • Diabetes

 

Er du interesseret i at høre mere om hvad permanent makeup kan gøre for dig, så bestil tid til en uforpligtende konsultation.

 

 Priser

3D-Hairstrokes 2500 kr
Ombre eller powderbrows 2500 kr
Efterbehandling af bryn lavet hos os 750 kr
Efterbehandling af bryn lavet af anden klinik 1000 kr
Konsultation (PMU) (gratis) 0 kr