Hvorfor er det trygt at få lavet sine huller i ørene hos os?

Vi bruger Medicinsk ørepiercing fra Blomdahl, som er baseret på moderne aseptisk teknik fra sygehusverdenen og udføres ved hjælp af sterile engangsprodukter, hvilket indebærer, at alle produkter og metoder er sikkert udformede for at modvirke smittespredning i forbindelse med ørepiercing.

Vores piercingøreringe er udviklede i samråd med hudlæger, for at de skal kunne passe til alle, også allergikere. Du vælger mellem nøje udvalgt plastik og titan af rene medicinske kvaliteter. Piercingøreringene er designede til at hjælpe med helingen, for eksempel sidder Blomdahls lås altid fast helt ude på stiften og kapsler spidsen ind. De er samtidig lavet sådan, at hullet bliver en anelse større i begyndelsen, så du enkelt kan skifte til normale øreringe efter helingsperioden.

 

Hvorfor er det vigtigt at vælge sikre materiale ved ørepiercing?

Omkring 15 procent af alle kvinder i Danmark lider af nikkelallergi, hvilket er den mest normale form for kontaktallergi. Kontaktallergier kan udvikles når som helst i livet og en ørepiercing gør dig mere sårbar for skadelige materialer som nikkel, guld, palladium, kobolt osv. Det er derfor Blomdahl er så omhyggelige med kun at bruge de sikreste materialer. Vores piercingøreringe er udviklede i samråd med hudlæger, for at de skal kunne passe til alle. Også til dig som er allergisk. Du vælger mellem nøje udvalgt plastik eller titan i rene medicinske kvaliteter.

Ren medicinsk titan er den sikreste metalform. Det er samme type af materiale, der anvendes til medicinske formål i f.eks. tandimplantater. Du behøver derfor ikke være urolig for nikkel eller andre helbredsskadelige indholdsstoffer, hvis du bærer øreringe i dette materiale.

Ren medicinsk plastik er helt unik med 0% nikkel. Den rene medicinske plastik er samme type af materiale, der anvendes, når man syer i huden, såkaldte hudsuturer. Den er blevet brugt i over 40 år indenfor sygehusverdenen og der er stadig ingen rapporterede tilfælde af allergi. Du behøver derfor ikke være urolig for nikkel og andre helbredsskadelige indholdsstoffer, hvis du bærer øreringe i dette materiale.

 

Hvad er fordelene ved at få lavet hul i begge ører samtidig?

Når børn skal have lavet huller i ørene, tænker forældre og børn over flere ting. En af disse ting er - gør det ondt? Alle oplever ørepiercingprocessen forskelligt. Nogle vil mene, at det brænder lidt, mens andre knapt kan mærke noget. På trods af, at barnet glæder sig til den store dag, så sker det alligevel, at de fortryder efter det første hul. Med øje for et ekstra hensyn til barnet, har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing. Det indebærer, at piercingen laves i begge ører samtidigt. Det går hurtigere, føles tryggere og er mere skånsomt for barnet.

 

Findes der en aldersgrænse for at få lavet huller i ørene?

I Danmark er der ingen regler for, hvor gammel man skal være for at få lavet huller i ørene. Hvis man er under 18 år kræves der dog godkendelse af værge eller forælder. Det er derfor op til forældrene at bestemme om, man vil lave huller i sit barns ører. Selvom ansvaret omkring at tage hånd om de nylavede huller hviler på forældrene, er det en god ide, at barnet forstår dele af plejerådene - f.eks. at de selv eller vennerne ikke må røre ved de nylavede huller og, at man skal være forsigtig, når man tager sin trøje af og på mm.

 

Priser

1 Hul 249 kr
2 Huller 449 kr