Resultat efter kostmetisk tandblegning hos Coccole Danmark

Onlysmile kosmetisk tandblegning er udviklet til at give naturlige hvide tænder, uden at blege. Der er i stedet tale om en INNOVATIV, nano-teknologisk behandling. Vores behandling og den anvendte GEL er naturligvis EU-godkendt.

Bemærk: Der er kun 0,1 % Ureaperoxid i vores Gel. Helt uden nævneværdig syre og dermed uden risiko for porøs tandemalje og isninger i tænderne.

Med moderne teknologi kan Coccole tilbyde dig et smukt smil med naturlige hvide tænder! En behandling der sammen med evt., Eyelash Extensions, Spraytan, eller Hair Extensions fuldender din skønhedsbehandling.

 

Priser

Luksus behandling 60 minutter 1198 kr
Luksus behandling for 2 personer 2x60 minutter 1800 kr
Standard behandling 40 minutter 798 kr
Standard behandling for 2 personer 2x40 minutter 1200 kr

 

Plastfyldninger og procelænskroner

Onlysmile Kosmetisk tandblegning renser også dine plastfyldninger og dine porcelænskroner, så de får samme nuance som tænderne. Vel og mærke at tanden/tænderne var grundigt afrenset inden fyldning og krone påsættes. Langt De fleste steder i Danmark der tilbyder denne service, er virkelige dygtige til det, så derfor oplever vi sjældent at der bliver nuanceforskel.

 

Hvor længe holder behandlingen?

Hvis du følger vore anvisninger om hvad du ikke må spise og drikke de første 2 døgn efter behandlingen, kan tandblegningen holde i op til 6 mdr. Forudsat at du børster dine tænder med Onlysmile tandpasta. Er du ryger anbefaler vi en behandling hver 2. måned og daglig børstning af dine tænder med Onlysmile tandpasta. For ikke rygere anbefaler vi en behandling hver 2. eller 3. måned. Det er med tænder som med negle, de skal holdes vedlige for at være flotte hele tiden.

 

Dette skal du gøre for at få længst mulig holdbarhed af behandlingen

De første 2 døgn skal du tænke over hvad du spiser og drikker, samt børste dine tænder med Onlysmile tandpasta. Samt være opmærksom på at rygning er den største kilde til gule og misfarvede tænder. Du kan opleve at der efter behandlingen er hvide pletter på dine tænder. Disse pletter forsvinder efter 2 timer når GELen er holdt med at virke. derfor er det vigtigt at du ikke spiser og/eller drikker noget i de 2 timer der følger efter behandlingen. Drikker du eller spiser umiddelbart efter vores behandling stopper lysningsprocessen omgående, og effekten af behandlingen forsvinder delvis. Hvis du drikker og spiser farveholdige fødevarer i de 2 efterfølgende døgn, vil effekten af tandblegningen helt eller delvis forsvinde. Derfor er det vigtigt at overholde vores anvisning om lyse fødevarer. For rygere er det også vigtigt at begrænse rygning mest muligt i de 2 efterfølgende døgn. Er ryge trangen for stor kan man med fordel børste sine tænder med Onlysmile tandpasta straks efter hver smøg. Anbefalet kost de efterfølgende 2 døgn: Lyse grønsager, Lyst brød, Lyst kød (kylling og kalkun) fisk, vand, mælk, hvidvin.

 

Sådan kan du forlænge holdbarheden af behandlingen

Onlysmile har udviklet en speciel tandpasta med whitening effekt. Denne tandpasta kan forlænge holdbarheden af din behandling. Fordi tandpastaen er udviklet til at fjerne nyt pigment der sætter sig på dine tænder. Tandpastaen har også den gode egenskab at den modvirker dannelse af tandsten. Og ikke mindst indeholder den aktive stoffer der dræber skadelige bakterier i munden. I en pakke Onlysmile tandpasta er der 75 g, nok til 11/2 års forbrug for 1 person.

 

Er der bivirkninger?

Nej, der er ingen bivirkninger, fordi vores GEL ikke indeholder peroxid. Vores GEL indeholder under 0,1% syre i modsætning til cola der indeholder ca. 2 % syre. (afhængig af mærke). Behandlingen er derimod sund for dine tænder. Idet vores Gel fjerner bakterier og pigment fra tandemaljens porrer. Nedsættes risikoen for carias. Også derfor anbefaler vi en behandling hver 3. måned.

 

Følgende frarådes behandling

Gravide og personer i kemo behandling, samt børn under 12 år.

 

Hvordan kan det lade sig gøre at blege tænder uden blegemiddel?

I modsætning til den traditionelle behandlingsmetode med blege gel, er ONLYSMILE kosmetisk behandling baseret på anvendelsen af nano-teknologi. Onlysmile Gel indeholder forskellige stoffer hvoraf nogle er desinficerende og antiseptisk. Vores Gel er udviklet af forskere fra universitetet i Köln og ONLYSMILE har taget patent på sammensætningen, således at det ikke er muligt at få nogen tilsvarende Gel fra anden leverandør. Vores Gel aktiveres af den kolde LED lys. Kombinationen af GEL og kold LED lys gør får nogle af stofferne i Gelen til at interagere med hinanden hvorefter der sættes en proces i gang der suger pigmentet væk fra tandemalens porrer og overflade. med denne proces kan vi rense tænderne skånsomt, uden at forårsage nogen smerte eller skade på tandemaljen. En kosmetisk behandling med ONLYSMILE bruges af rigtig mange over hele verden.

 

Informationer samt ingredienser  på ONLYSMILE´s gel,

ONLYSMILE er tand(blegning) uden smerte og bivirkninger. ONLYSMILE GEL indeholder 0,1 % Urea Peroxide. Dette stof er tilsat for at desinficere tænderne og munden for skadelige bakterier. 0,1% Urea peroxide bleger IKKE tænderne! Der skal minimum 3% til.

HTTPS://WWW.COSMETICSINFO.ORG/INGREDIENT/UREA-PEROXIDE-0

Der er absolut ingen smerte eller bivirkninger ved anvendelse af ONLYSMILE Gel.

ONLYSMILE GEL er uden Parabener.

Indeholder:

  • A >50% Glycerin
  • B 25-50% Probelyne Glycol
  • E 1-5% Carbomer
  • E 1-5% Potassium Acesulfame
  • F 0,1-1% Helianthus Annuus Seed oil
  • F 0,1-1% Mentha Arvensis Leaf Oil
  • F 0,1-1% Mica