Hair Extensions fra Coccole Danmark

Coccole hair extensions påsættes med flettemetoden eller clips

Hos Coccole producerer vi selv vores eget Hair Extensions, håret er 100% ægte europæisk hår, der er udviklet ud fra kravet om, ens eget hår ikke må overbelastes. Coccoles Hair Extensions er stærkt og sundt, fordi vi stiller store krav til vores leverandør, om at håret har den optimale næring, så det både er blødt og glansfuldt. Vi mener flettemetoden er den mest skånsomme metode, den skader ikke dit eget hår da det er håndarbejde og der ikke bruges kemi til påsætningen og aftagningen, så det vil ikke påvirke dit eget hår eller din hovedbund. Hos Coccole kan du også Designe dit eget clips Hair Extensions sæt, du vælger hvor mange baner du ønsker, hvor kraftige de skal være, glat eller krøl, samt hvilke farver/farve. Her efter håndsyer vi clipsene på det valgte hair extensinons.

 Blonde hair extensions hos Coccole Danmark

 

Farver

  • Glat hår: længede 50cm og 60cm
  • Krøllet hår: 50cm
Se hvilke farver vi har på lager, farverne kan mixes så det passer til lige netop dig, ønskes andre farver, er du velkommen til at kontakte os.
farve #60 (Platin askeblond), Farve #613 (Platinblond), Farve #27 (mellem blond), Farve #12 (mørkblond), Farve #8 (lysbrun), Farve #6 (kastanjebrun), Farve #4 (Mørkebrun), Farve #2 (Mørkeste brun), Farve #1B (Sort brun), farve #1 (Sort).FARVE #27/613 (LYS BLOND MIX), FARVE #18/613 (MØRK BLOND MIX), FARVE #4/22 (LYS/MØRK MIX),  FARVE #LYSEGRÅ/SILVER, FARVE #4/27(MØRKEBRUN/MELLEM BLOND).

Pleje informationer

Vask og styling af Coccole Hair Extensions flettemetode/baner
  • Når dine extensions vaskes, er det en god idé forinden at børste dine extensions grundigt igennem, vi anbefaler en extensionsbørste.
  • Hold altid igen i længderne, så du ikke river i håret. Vask håret ca. 1-2 gange om ugen og brug en fugtgivende balsam i længderne.
  • Sørg for at skylle shampooen ordentligt ud og vask oppefra og ned, så det ikke filtrer. Du må ikke hive i dine baner når de bliver vasket, det er bedst at vaske udenpå håret og lad vandet arbejde shampooen ind i hovedbunden.
  • Vær forsigtig når du reder dine Hair extensions imens de er våde, da håret er svagest når de er våde og banerne kan risikere at løsne sig.
  • Hvis du føntørrer håret, er det vigtigt ikke at holde føntørreren for tæt på hovedbunden, og hvis du glatter håret, skal du passe på ikke at ramme direkte på trenserne. Brug eks. Olie et par gange ugentligt, da det fugter og styrker håret.
  • Brug varmebeskyttende spray inden du glatter håret, så holder du dine extensions bløde og glansfulde.
  • Føler du behov for yderligere hårvask anbefaler vi tørshampoo.
  • Vigtigt at glatte dine extensions godt igennem minimum en gang om ugen.

 

På stranden/svømmehal med Coccole Hair Extensions

Pas på med salt- og klorvand når du er på stranden i svømmehal eller i pool. Det slider på dine Hair extensions da salt og klor udtørre håret og du risikerer at ødelægge dine extensions. Benyt derfor en badehætte eller sæt håret op i en høj knold, så det ikke kommer i kontakt med vandet. Brug gerne hår kur efter en tur på stranden eller i svømmehallen.

 

Holdbarhed af Coccole Hair Extensions

Oprykning anbefales efter ca. 6-8 uger, hårets holdbarhed er mellem 6-10 måneder, inden det skal skiftes. Det kommer an på hvor ofte du vasker dit hår, om du bruger balsam og kur i hovedbunden, om du hiver i håret når det redes mm.

Jo bedre du er til at passe og pleje dine extensions, jo længere vil de holde. Så brug gode plejeprodukter hver dag, det holder håret sundt og glansfuldt.

Du bør også bruge en børste specielt lavet til Hair extensions, den kan rede håret helt ned i hovedbunden, uden at hive i dine baner.

Husk altid at flette håret i en hestehale når du skal til at sove, så undgår du at det filtre sammen i løbet af natten, Man må aldrig gå i seng med vådt hår da det skader håret, præcis som det gør med dit eget hår.

Håret kan oftest genbruges ved oprykning, dette kan vi gøre hos Coccole.

 

Farvning af Coccole Hair Extensions

Håret er 100% ægte europæisk hår og kan godt farves men ikke affarves, det bedste er at købe den rigtige farve fra starten af, Desuden har håret allerede gennemgået forskellige behandlinger for at blive renset og indfarvet. Så farver du håret, bliver det udsat for endnu en behandling, hvilket slider på håret.

 

Hvis du følger ovenstående vejledning, vil du få mest muligt ud af dine Coccole Hair Extensions, rigtig god fornøjelse

 

Priser

Flettemetoden
Fylde: Længde 50 cm og vægt 50 gram 1800 kr
Fint hår: Længde 50 cm og vægt 100 gram 2500 kr
Normalt hår: Længde 50 cm og vægt 150 gram 3500 kr
Kraftigt hår: Længde 50 cm og vægt 200 gram 4500 kr
Fylde: Længde 60 cm og vægt 50 gram 2100 kr
Fint hår: Længde 60 cm og vægt 100 gram 2800 kr
Normalt hår: Længde 60 cm og vægt 150 gram 3800 kr
Kraftigt hår: Længde 60 cm og vægt 200 gram 4800 kr

 

Oprykning af trense/baner der er påsat med flettemetoden
1 flettekant 350 kr
2 flettekanter 500 kr
3 flettekanter 700 kr
4 flettekanter 900 kr
Aftagning af trense/baner der er påsat med flettemetoden 350 kr

 

Design dit eget Clips Sæt
Fint hår: Længde 50 cm og vægt 100 gram 2500 kr
Normalt hår: Længde 50 cm og vægt 150 gram 3500 kr
Kraftigt hår: Længde 50 cm og vægt 200 gram 4500 kr
Fint hår: Længde 60 cm og vægt 100 gram 2800 kr
Normalt hår: Længde 60 cm og vægt 150 gram 3800 kr
Kraftigt hår: Længde 60 cm og vægt 200 gram 4800 kr

 

Reklamation

Ved reklamation skal dette ske inden 14 dage efter påsætningen, direkte til os på e-mail info@coccoledanmark.dk

Vi skal have mulighed for at tjekke håret komplet igennem, dette kan være ved at behandle det med produkter, samt tørre og glatte håret.