Single eyelash extensions

Single Eyelash Extensions påføres en ad gangen på den naturlige vippe, med en særligt udviklet hurtigtørrende lim. Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver fleksible. Vipperne er syntetiske og meget fine, så de kan være så bløde og naturlige som muligt. De findes i forskellige længder, tykkelser og bueninger, så du får lige det look du er ude efter.

 

Hybrid eyelash extensions

Ved Hybrid lashes mixer vi single lashes og volume lashes ind mellem hinanden. De egner sig bla til dig som ønsker dig mere fylde end hvad single lashes ellers kan give dig. Et sæt hybrid lashes har alt det bedste fra single lashes og volume lashes samlet i et smukt resultat.

 

Volume eyelash extensions

Volume Lashes er den nyeste og meste avancerede form for Eyelash Extensions. Vipperne påføres med en speciel teknik, hvor der benyttes mellem 2-9 ultra tynde extensions hår, som påsættes på hver enkelt af dine egene vippe hår, alt efter hvilket resultat du ønsker og hvor meget dine naturlige vipper kan bære. Dette kan skabe et dramatisk og meget fyldigt look, men også et meget naturligt fyldigt look. Egner sig også rigtig godt til dig med meget sparsomme vipper, eller dig der ønsker mere fylde end hvad du kan opnå med single lashes. Denne metode skal IKKE forveksles med gammeldags buketter.

 

Sådan passer du på dine eyelash Extensions

Efter påsætning af vipper, er det vigtigt at der ikke kommer vand på de første 24 timer. Dette er for at sikre, at limen er gennemhærdet. Efter de 24 timer, tåler vipperne gerne vand. Efterfølgende er det vigtigt, at du holder dine vipper rene, derfor anbefaler vi, at du bruger en vippeshampoo et par gange om ugen, som du bruger til at holde dine eyelash Extensions rene og fri for fedt og snavs. Det er vigtigt at der ikke kommer olie på vipperne, bruger du derfor fx ansigtsolie eller andre cremer med olie i, er det vigtigt at passe på omkring vipperne.

 

Holdbarhed

Vær opmærksom på at holdbarheden af eyelash extensions kan variere fra person til person. Mange faktoer spiller ind, alt fra om man møder op til et nyt sæt vipper/opfyldning med mascara/makeup. Fugtige vejrforhold som man møder efter påsætning, til evt. belastning om natten samt ens huds naturlige olieproduktion omkring øjnene. Der anbefales 1 times opfyldning ca. hver 2-3. uge, men det vil altid være individuelt hvor ofte en opfyldning er nødvendig.

HUSK: Dagligt at rense dine vipper nænsomt. Spørg din Lash Stylist efter information

 

Risici

Overfølsomhed/reaktion i forbindelse med kosmetiske behandlinger kan forekomme, og du vil derfor blive informeret omkring mulige allergigener og hvilke forholdsregler man skal tage hvis man reagerer. En allergisk reaktion efter påsætning af vipper er ikke farligt. Du kan ikke holde din Lash Stylist til ansvar for evt. allergisk reaktion.Det er altid muligt at få testet overfølsomhed/allergi, ved at få påsat enkelte vipper på det ene øje og vente 24 timer, inden påsætning af fuldt sæt. Gør altid din Lash Stylist opmærksom på hvis du er overfølsom for akrylater eller carbon black, som lim kan indeholde.

 

Priser

Single eyelash
Nyt sæt single eyelash 900 kr
Opfyldning af single eyelash (60 minutter) 420 kr
Opfyldning af single eyelash (75 minutter) 525 kr
Aftagning af single eyelash (30 minutter) 150 kr
Konsultation og allergitest (30 minutter) 150 kr
 
Hybrid eyelash
Nyt sæt hybrid eyelash 1000 kr
Opfyldning af hybrid eyelash (45 minutter) 365 kr
Opfyldning af hybrid eyelash (60 minutter) 470 kr
Opfyldning af hybrid eyelash (90 minutter) 580 kr
Aftagning af hybrid eyelash (30 minutter) 150 kr
Konsultation og allergitest (30 minutter) 150 kr
Volume eyelash
Nyt sæt volume eyelash 1200 kr
Opfyldning af volume eyelash (45 minutter) 415 kr
Opfyldning af volume eyelash (60 minutter) 520 kr
Opfyldning af volume eyelash (75 minutter)

625 kr

Opfyldning af volume eyelash (90 minutter) 730 kr
Aftagning af volume eyelash (30 minutter)

150 kr