Huden er unik og altid i proces. Den afspejler vores liv og påvirkes af bl.a. kost, søvn, stress, hormoner og følelser. Det vigtigste for mig som behandler, er derfor at give dig en helhedsoplevelse for både ansigt, krop og sjæl.
Alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse, hvor jeg ud fra min brede faglige viden, skræddersyr din ansigtsbehandling, så den passer til din hudtilstand. Hvilket betyder at du blot skal vælge hvor lang tid vi skal bruge sammen.
Massage er et must i alle behandlinger, da det øger blodgennemstrømningen i huden og giver en optimeret følelse af velvære.
Med en skræddersyet behandling og vores innovative og effektive hudplejeprodukter, vil du få de bedste og mest optimale resultater for din hud.


Hudanalyse
Hudanalysen starter med en samtale, hvor jeg stiller nogle opklarende spørgsmål, for at guide mig ind på din oplevelse af din hud, efterfulgt af en visuel undersøgelse af huden, under luplampe, hvor jeg via berøring af huden også føler mig frem. Til sidst giver jeg dig en gennemgang af resultatet og anbefalinger til, hvordan du via din hjemmepleje m.m kan opnå de resultater, du ønsker.
(Gratis ved køb af produkter)

kr. 195,- / 15 min.


Ansigtsbehandling - Specielle 60 minutter
I denne behandling bruges specialprodukter, som arbejder dybere i huden. I behandlingen arbejdes der med specialprodukter, som arbejder mere målrettet på huden f.eks. Slowaging og Acne. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. Herefter sammensættes specialbehandlingen ud fra dine ønsker og behov. Det kan f.eks. være specialpeeling, ansigtsmassage, specialmaske, skulder-, nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med skræddersyet ansigtspleje. Ønsker du en mere målrettet og dybdegående behandling, er dette behandlingen for dig.

kr. 1195,- / 60 min

Ansigtsbehandling velvære - med ansigts - fod & underbensmassage
Dobbeltafrensning, Peeling, ansigtsmassage, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, fod - og underbensmassage mens du ligger i lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.


Kr. 749,- / 45 min


 

Ansigtsbehandling velvære, Fod- & underbensmassage
Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, fod - og underbensmassage mens du ligger i lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.


Kr. 599,- / 30 min


 

Ansigtsbehandling velvære quick 

Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.

Kr. 499,- / 30 minAnsigtsbehandling - Anti age 


Anti aging collagen ansigtsbehandling neutraliserer frie radikaler, reparerer solskadet hud, udjævner hudfarven og reducerer pigmentforandringer, giver fugt, og styrker collagen- og elastinsyntesen hvilket gør huden mere fast og spændstig.
Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.

Kr. 499,- / 30 minAnsigtsbehandling - rosacea, rødme & irriteret hud

Rosecea er en hudsygdom, som typisk starter på næse, kinder og hage – som en sommerfugl. Huden bliver rød – typisk med betændelse – og i sidste stadie vil der være hævelse i huden.

Vi kan hjælpe
Rødmen og betændelsen aftager hurtigt efter kun få behandlinger og med hjemmepleje. Vi kan gøre rigtig meget for dig på klinikken, så sygdomme kan komme i ro og din hud i balance.
Det kræver et samarbejde mellem dig og din hudspecialist hos Coccole Danmark for, at vi kan få et godt resultat med din hud. Det tager tid og tålmodighed at få ro på en rosacea hud, fordi hudsygdommen kan bliver forværret af, om du har været udsat for sol, hvilken mad du har spist og hormonelle forandringer (graviditet, stress, overgangsalderen).
Men i sidste ende får du en pæn og sund hud og du er ikke afhængig af skrappe cremer fra lægen, som ofte kun virker kortvarig.


Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.

kr. 499,- / 30 min 

Ansigtsbehandling - Acne, bumser & uren hud 


Denne behandling er tilpasset en teenage hud der lider af urenheder – bumser, hudorme mv., har akne, dybe porer eller sart hud. Behandlingen har fokus på udrensning, samt råd og vejledning i korrekt hjemmepleje. Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.

kr. 499,- / 30min