Huden er unik og altid i proces. Den afspejler vores liv og påvirkes af bl.a. kost, søvn, stress, hormoner og følelser. Det vigtigste for mig som behandler, er derfor at give dig en helhedsoplevelse for både ansigt, krop og sjæl.
Alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse, hvor jeg ud fra min brede faglige viden, skræddersyr din ansigtsbehandling, så den passer til din hudtilstand. Hvilket betyder at du blot skal vælge hvor lang tid vi skal bruge sammen.
Massage er et must i alle behandlinger, da det øger blodgennemstrømningen i huden og giver en optimeret følelse af velvære.
Med en skræddersyet behandling og vores innovative og effektive hudplejeprodukter, vil du få de bedste og mest optimale resultater for din hud.


Hudanalyse
Hudanalysen starter med en samtale, hvor jeg stiller nogle opklarende spørgsmål, for at guide mig ind på din oplevelse af din hud, efterfulgt af en visuel undersøgelse af huden, under luplampe, hvor jeg via berøring af huden også føler mig frem. Til sidst giver jeg dig en gennemgang af resultatet og anbefalinger til, hvordan du via din hjemmepleje m.m kan opnå de resultater, du ønsker.
(Gratis ved køb af produkter)

kr. 195,- / 15 minutter


Ansigtsbehandling - Specielle 60 minutter
I denne behandling bruges specialprodukter, som arbejder dybere i huden. I behandlingen arbejdes der med specialprodukter, som arbejder mere målrettet på huden f.eks. Slowaging og Acne. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. Herefter sammensættes specialbehandlingen ud fra dine ønsker og behov. Det kan f.eks. være specialpeeling, ansigtsmassage, specialmaske, skulder-, nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med skræddersyet ansigtspleje. Ønsker du en mere målrettet og dybdegående behandling, er dette behandlingen for dig.

kr. 1195,- / 60 minutter

Ansigtsbehandling velvære - med ansigts - fod & underbensmassage
Dobbeltafrensning, Peeling, ansigtsmassage, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, fod - og underbensmassage mens du ligger i lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.


Kr. 749,- / 60 minutter

 

Ansigtsbehandling velvære, Fod- & underbensmassage
Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, fod - og underbensmassage mens du ligger i lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.


Kr. 599,- / 45 minutter


 

Ansigtsbehandling velvære quick 

Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.

Kr. 499,- / 30 min
utter


Ansigtsbehandling - Anti age 


Anti aging collagen ansigtsbehandling neutraliserer frie radikaler, reparerer solskadet hud, udjævner hudfarven og reducerer pigmentforandringer, giver fugt, og styrker collagen- og elastinsyntesen hvilket gør huden mere fast og spændstig.
Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.

Kr. 499,- / 30 min
utter


Ansigtsbehandling - rosacea, rødme & irriteret hud

Rosecea er en hudsygdom, som typisk starter på næse, kinder og hage – som en sommerfugl. Huden bliver rød – typisk med betændelse – og i sidste stadie vil der være hævelse i huden.

Vi kan hjælpe
Rødmen og betændelsen aftager hurtigt efter kun få behandlinger og med hjemmepleje. Vi kan gøre rigtig meget for dig på klinikken, så sygdomme kan komme i ro og din hud i balance.
Det kræver et samarbejde mellem dig og din hudspecialist hos Coccole Danmark for, at vi kan få et godt resultat med din hud. Det tager tid og tålmodighed at få ro på en rosacea hud, fordi hudsygdommen kan bliver forværret af, om du har været udsat for sol, hvilken mad du har spist og hormonelle forandringer (graviditet, stress, overgangsalderen).
Men i sidste ende får du en pæn og sund hud og du er ikke afhængig af skrappe cremer fra lægen, som ofte kun virker kortvarig.


Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.

kr. 499,- / 30 minutter


Teenage ansigtsbehandling - nye kunder

Ansigtsbehandling kun for teenagere til og med 21 år (vi beder mor eller far om at være tilstede ved første behandling). Mange teenagere har problemer med huden, nogle reagerer med uren hud andre med tør, sensitiv hud eller evt. eksem. Ofte skyldes det en ubalance i hormoner, forkert kost og hudpleje eller tilstoppende makeup. Vi vil gerne hjælpe med at genoprette hudens balance og vejleder i hudpleje, makeup og kost. Behandlingen tilpasses den unges hudproblem og kan f.eks. bestå af afrens, peeling, dybderens, maske, cremepleje.

kr. 749 / 60 minutter

Ansigtsbehandling - Acne, bumser & uren hud 


Denne behandling er tilpasset en teenage hud der lider af urenheder – bumser, hudorme mv., har akne, dybe porer eller sart hud. Behandlingen har fokus på udrensning, samt råd og vejledning i korrekt hjemmepleje. Dobbeltafrensning, Peeling, EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud, Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys, afsluttende med Beauty Angel intensive 3 in 1 Collagen Booster creme.

kr. 499,- / 30 minutter

 

Herre Ansigtsbehandling

Mænd kan selvfølgelig benytte sig af alle vores behandlinger, alligevel har vi sammensat en behandling specielt til manden der ønsker en “all in one” behandling. Du får afrensning, hudanalyse, peeling, manuel udrensning af urenheder, ansigtsmassage og maske samt cremepleje. Vejledning af produkter til hjemmebrug efter behandling.

kr. 749,- / 60 minutter

 

Peeling Ansigtsbehandling

Peeling, er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller.
For at opnå det bedste resultat, skal den første og anden behandling laves med 2-4 ugers mellemrum, mellem behandlingerne. Jo flere behandlinger man får, jo længere trænger peelingen ned i huden og holdbarheden af behandlingen bliver forlænget.

Peeling arbejder også på rynker, dybe furer, døde hudceller, alle former for ar, akne og store porer, pigmentforandringer, tør hud.

kr. 895,- / 60 minutter